VELİ RANDEVU SİSTEMİ

Velilerimizin,öğretmenlerimizle olan görüşmeleri Milli Eğitim Bakanlığımızın 21.08.20233 tarih ve 2023/28 sayılı genelgenin 10.maddesi kapsamında bir düzenleme yapılmasını,böylece veli-öğretmen görüşmelerinin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesinin gerekliliği üzerinde durulmuştur. Bu doğrultuda velilerimizin çizelge doğrultusunda hareket etmeleri önemlidir.

Sn. Velimiz; öğretmenlerimiz, rehber öğrtetmenimiz, müdür yardımcısı ve müdür ile yapmak istediğiniz görüşmeler için size tanımlı ekrandan 2 gün önceden RANDEVU Talebi Oluşturunuz.

Onay-bilgi mesajı sonrası randevulu görüsmeniz için okula gelebilirsiniz.

Not: Her öğretmenin veli görüşmesi yapabileceği uygun zaman dilimleri sisteme işlenmiştir.

Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

Randevu almak için tıklayınız.

Ayrıca randevu almak için karekodu taratabilirsiniz

28-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 21:02 - Görüntülenme: 87