KAYSERİ / PINARBAŞI - Milli Eğitim Vakfı Hasan Tahsin Önalp Ortaokulu

2. dönem ders programı

2. Dönem Ders Programı

Tem

Öğrencimiz Yağmur KARAOĞLU 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

09.09.2021 tarihinde Mev Hasan Tahsin Önalp Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından velilerimize salgın hastalık psiko-sosyal destek kapsamında psikoegitim çalışması aile bilgilendirme oturumu yapılmıştır.

Eyl

Mrt

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası" tamamlandı.
Bu dönem düzenlenen, oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen "Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası"na katılan kız futbol takımımız namağlup olarak il ikincisi oldu. Aldığı bu derece ile bölge maçlarına gitmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Okulumuz kütüphanesi yenilendi ve güzelleştirme çalışmaları yapıldı.