Eyl

09.09.2021 tarihinde Mev Hasan Tahsin Önalp Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından velilerimize salgın hastalık psiko-sosyal destek kapsamında psikoegitim çalışması aile bilgilendirme oturumu yapılmıştır.

May

Nis

İçişleri Bakanlığımızın, tüm acil çağrıların tek numara ve merkezden karşılanarak sevk ve koordine edilmesini sağlamak üzere hayata geçirdiği Yeni Nesil 112 Acil Çağrı Merkezleri'nin ülkemiz genelinde yaygınlaştırma çalışmaları aralıksız devam etmektedir.

Eyl

Mrt

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası" tamamlandı.
Bu dönem düzenlenen, oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen "Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası"na katılan kız futbol takımımız namağlup olarak il ikincisi oldu. Aldığı bu derece ile bölge maçlarına gitmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Ock

Erasmus+ KA219 Stratejik Okul Ortaklığı Projesi kapsamında kabul olan "The Pursuit of Happiness" (Mutluluğun Peşindeyiz) isimli projemizin ilk toplantısı 16-20 Ocak 2017 tarihleri arasında okulumuzda yapıldı. Almanya, Hollanda ve Romanya´dan okulumuza gelen 11 kişilik öğretmen ekibi ile proje çalışmalarının planlamasını yaptık.

Ock

Bu proje ile öğrencinin okulda yaptığı her bir faaliyette puan toplaması esas alınmıştır. Dönem sonlarında ise toplanan puanlar somut ödüllere dönüştürülmüştür.

Okulumuzdan Pınarbaşı Emniyet Genel Müdürlüğüne anlamlı ziyaret.

Okulumuz kütüphanesi yenilendi ve güzelleştirme çalışmaları yapıldı.

May

Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol Turnuvasında Kız Futbol Takımımız Bölge Birincisi oldu.